KAVACIK ÜZÜM FESTİVALİ

Geçtiğimiz hafta Karabağlar Belediyesi tarafından yerel üzüm üreticilerinin kalkınmasına destek verip ekonomik gelişimlerine altyapı oluşturmak, Kavacık Köyü'nde üretilen üzümleri ulusal anlamda bilinir yapmak, ürünlerin doğal yapısını koruyup geleceğe daha sağlıklı ve daha verimli aktarılmasını sağlayacak üretim ve pazarlama kriterlerinin oluşturulması adına uzmanlar ile üreticileri bir araya getirmek amacıyla Karabağlar ilçesine bağlı Kavacık köyü köy meydanında bir festival düzenlendi.
Satır başlarından biri festival olunca içeriğinde lezzetler ve dolayısıyla bu lezetlerin birbiriyle çekiştiği yemek yarışmaları organizasyonun en renkli bölümünü oluşturuyor. Kavacık Üzüm Festivali tamda bu örneğe uygun bir etkinlik oldu. Birbirinden maharetli  yarışmacıların derece almak için hünerlerini sergilediği yarışmada derneğimizi temsilen jüri masasında oturan şeflerimizin değerlendirmeleri sonucu ilk üçe giren yarışmacılar, para ödülü ve çeşitli hediyeler aldılar.