GELENEKSEL GÜMÜLDÜR MANDALİNA FESTİVALİ

Menderes Belediyesi himayesinde düzenlenen Geleneksel Gümüldür Mandalina Festivalinin 3. senesinde organizasyona tatli bir nüans daha eklendi ve bu yıl itibariyle artık içerikte mandalinalı lezzetler yarışmasıda var. 23 Kasım cumartesi günü eski köy meydanında gerçekleşen etkinliğin lezzet ayağında her zamanki gibi çözüm ortağı İZPAD oldu. Dernek yönetimi ve yürütme kurulu üyelerinin jüri masasında oturduğu yarışmada meşhur gümüldür mandalinası cheesecake, keşkek, yaş pasta, dolma, katmer, laz böreği, sütlaç, boyoz gibi birçok sıra dışı formatla jüri karşısına geldi. Mis kokulu meşhur mandalina birde yöre sakini hamaratlı ev hanımlarının ellerinden çıkan lezzetlerle birleşince karar vermesi şeflerimiz için oldukça zorlaştı. İnce elenip sık dokunarak derecelerin belirlendiği yarışmada belediyemizin hazırladığı ödüller sahiplerini buldu. Yarışma sonunda yetkililer tarafından şeflerimize işbirlikleri ve festivale katkıları için teşekkür belgeleri ile çeşitli hediyeler sunuldu.